Jelajahi Lantai Anyar

  • Indoor Decorative Wall Panel

    Panel Dinding Dekorasi Indoor

    Panel tembok SPC, uga diarani panel panel instal cepet, minangka bahan ijo anyar kanggo dekorasi interior. Dirancang khusus kanggo ngganti tradisional kabeh produk kertas, cat lan kayu. Wallboard PC minangka bahan ramah lingkungan anyar sing gila saka kombinasi serat kayu sing unik lan saiki plastik miturut teknologi tinggi. Iki menehi kaluwihan plastik lan kayu sing paling apik. Pambuka Papan tembok interior Seni kain aseptik rekonstruksi papan tembok khusus kasedhiya kanggo villa, istana, ...

  • WPC Indoor Wall Panel

    Panel Dinding Indoor WPC

    WPC Wallboard Dekoratif WPC: WPC Dekoratif WPC - saka bentuk, warna, lan perawatan lumahing nyedhiyakake pilihan kanggo desain manungsa, kanthi garis alus, warna-warni, lan efek sensori alam sing apik banget. Departemen pengujian profesional nemtokake manawa duwe karakteristik tanpa cat, perlindungan lingkungan, tahan api, anti banyu, mothproof, anti-korosi, tahan lembab, lan gampang dipasang. Seri produk duwe insu ...

  • Decorative SPC Wall Board

    Papan Tembok SPC Dekorasi

    Pambuka Materi Panel Wall SPC: Panel Dinding SPC - saka bentuk, warna, lan perawatan lumahing nyedhiyakake pilihan kanggo desain manungsa, kanthi garis alus, warna-warni, lan efek sensori alam sing apik banget. Departemen pengujian profesional nemtokake manawa duwe karakteristik tanpa cat, perlindungan lingkungan, tahan api, anti banyu, mothproof, anti-korosi, tahan lembab, lan gampang dipasang. Seri produk duwe insulasi panas sing signifikan ...

  • SPC Decorative Wallboard

    Dompet Dekorasi SPC

    Pambuka Hiasan Papan Hias SPC: Wallboard Dekoratif SPC-saka bentuk, warna, lan perawatan lumahing nyedhiyakake pilihan kanggo desain manungsa, kanthi garis sing alus, warna-warni, lan efek sensori alam sing apik banget. Departemen pengujian profesional nemtokake manawa duwe karakteristik tanpa cat, perlindungan lingkungan, tahan api, anti banyu, mothproof, anti-korosi, tahan lembab, lan gampang dipasang. Seri produk duwe insulatio panas sing penting ...

  • Eco-friendly 3D Wall Panels

    Panel Dinding 3D sing ramah lingkungan

    Otoritas Profesional Kehormatan & Sertifikasi desain Kanthi tim kerja sing agresif, teknologi produksi canggih, pemasaran sing efisien lan layanan pelanggan berkualitas tinggi, Goldrain dadi merek reputasi dhuwur ing masarakat. Panel tembok 3D ramah lingkungan Eco panel tembok serat bambu digawe saka bubuk kayu, bubuk pring lan bahan polimer tinggi lingkungan. Iki minangka bahan lingkungan sing anyar sing ora formaldehida, ora beracun. Panel tembok serat bambu m ...

  • Waterproof WPC Wall Panel

    Panel Tembok WPC anti banyu

    Teknologi produksi canggih Kita duwe tim manajemen sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing manufaktur panel, penjualan lan pemasaran. Kanggo mesthekake produk berkualitas tinggi lan anyar, kita nggawe tim teknis dhewe. Kita kerja sama karo macem-macem desainer lan arsitek kanggo nyukupi kebutuhan para klien saka saindenging jagad. Otoritas Desain Honour & Sertifikasi profesional Karo tim kerja sing agresif, tekno produksi ...

  • Fireproof Wall Panel

    Panel Tembok Api

    Pambuka Panel Wall Fireproof minangka jinis bahan bangunan dekoratif anyar, sing akeh digunakake ing instalasi model interior kanggo kluwarga lan umum. Panel tembok sing terintegrasi bisa ditrapake ing macem-macem acara, kalebu ruang makan omah, kamar turu, ruang tamu, kamar mandi, kamar dapur, balkon, tembok latar TV, hotel, toilet, papan hiburan, ruang rapat, lobi lan liya-liyane. Keuntungan Panel Tembok Api digawe saka pring alami lan serat kayu, kalsium karbonat ...

  • WPC Wall Panel

    Panel Tembok WPC

    Pambuka Panel Wall WPC Indoor minangka jinis bahan bangunan dekoratif anyar, sing akeh digunakake ing instalasi model interior kanggo kluwarga lan umum. Panel tembok sing terintegrasi bisa ditrapake ing macem-macem acara, kalebu ruang makan omah, kamar turu, ruang tamu, kamar mandi, kamar dapur, balkon, tembok latar TV, hotel, toilet, papan hiburan, ruang rapat, lobi lan liya-liyane. Pambuka Tembok terintegrasi serat kayu lan kayu digawe saka serat kayu lan kayu alami, ...

  • Interior Wall Panel

    Panel Tembok Interior

    Pambuka Papan Dinding 3D Interior uga diarani WPC Wall Panel, sing minangka bahan dekorasi ijo lan trep anyar sing bisa nggabungake perlindungan lingkungan, insulasi panas, tahan lembab, pelestarian panas, pencegahan kebakaran, isolasi swara, mode lan unsur liyane. Pambuka Papan Dinding 3D Interior minangka industri sing berkembang, ramah lingkungan lan bisa didaur ulang, produk seri WPC ora duwe perekat, nol formaldehida lan liya-liyane ...

  • 3D Wall Panel

    Panel Tembok 3D

    Pambuka Panel Wall WPC Indoor minangka jinis bahan bangunan dekoratif anyar, sing akeh digunakake ing instalasi model interior kanggo kluwarga lan umum. Panel tembok sing terintegrasi bisa ditrapake ing macem-macem acara, kalebu ruang makan omah, kamar turu, ruang tamu, kamar mandi, kamar dapur, balkon, tembok latar TV, hotel, toilet, papan hiburan, ruang rapat, lobi lan liya-liyane. Pambuka Tembok terintegrasi serat kayu lan kayu digawe saka ...

  • Indoor Wall Panel

    Panel Tembok Indoor

    Pambuka Panel Wall Indoor uga diarani Panel Wall WPC Indoor, sing digawe saka serat kayu lan kayu alami, kalsium karbonat ringan, resin polimer karo bahan tambahan liyane, nambah ekstrusi suhu polimer tahan api, ana telung spesifikasi: panel alur, datar papan busar, papan pesawat. Produk kasebut nggunakake film perekat resin ing lumahing, kothong lan lurus ing njaba. Lan WPC Wallboard diekstrak saka tuwuh alami serat pring, yaiku f ...

  • Stone Plastic Composite Paneling

    Paneling Komposit Plastik Watu

    Pambuka Panels Composite Plastik Panel SPC Interior Kaca Panel Panel Serat Bambu Pane minangka bahan dekorasi interior ijo sing ramah lingkungan, yaiku panel pvc struktur keropos sing ditutupi lapisan UV-tahan. Bahan utama yaiku PVC, bubuk pring, glepung kayu, kalsium karbonat, resin polimer. umume digunakake ing hotel, restoran, rumah sakit, sekolah, villa, papan hiburan, lan papan umum liyane. Dibandhingake karo bahan tradisional, Kauntungan ar ...

Tuladha desain interior

  • Fast Installation Wall Panel
  • Fireproof indoor wall panel
  • Waterproof Wall Panel
  • Decorative Wall Panel

Waca liyane babagan perusahaan kita

Shijiazhuang Goldrain Co., Ltd. didegaké ing taun 2010. dununge ing kutha Shijiazhuang, Provinsi Hebei. Iki minangka panyedhiya Panel Wall Indoor lan setya nyedhiyakake solusi dekorasi interior kanggo pangguna global.

Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, GOLDRAIN wis dadi pabrikan interior Interior Wall sing misuwur lan misuwur ing China. Ing bidang manufaktur Wallboard Indoor, GOLDRAIN wis nggawe teknologi utama lan kaluwihan merek. Utamane ing bidang panel wpc walling, spc wallboard, lantai lan skirting, GOLDRAIN wis dadi merek paling misuwur ing China.

Kita uga ing kene